• LÅTENS TITELORIGINAL (Spotify eller Youtube)TONART (lämna tomt för som original)FORM (lämna tomt för som original)STUK (lämna tomt för som original)LÄNK TILL REFERENSLÅT (om annat stuk än original) 

VIKTIGT! LÄS FÖRKLARINGARNA NEDAN FÖR ATT HELT UNDVIKA MISSFÖRSTÅND

DITT NAMN: här skriver du ditt eget namn så jag vet vem som beställer

EPOST: skriv din epostadress här, så får du en kopia på det du beställer

===

LÅTENS TITEL: namnet på låten, exempel ”Stad i ljus”.

ORIGINAL: youtube- eller spotifylänk till låten du vill ska göras. Om exempelvis Stad i ljus ska göras ska du här länka till Körbergs inspelning, antingen på youtube eller på spotify. Du ska inte länka till en karaokeversion av Stad i ljus, om du inte vill att din inspelning ska bli som karaokefilen. (Karaokefilen kan ju – teoretiskt sett – innehålla färre musikaliska ingredienser än originalet.) Kontakta Andreas om något är oklart på denna punkt.

TONART: här specificerar du tonart, exempel ”Som originalet”, ”Cm”, ”Höj ett helt tonsteg” osv. Om du inte skriver något i denna ruta tolkas det som att du vill ha samma tonart som originalet, dvs som i länken du angivit i ORIGINAL-rutan.

FORM: här specificerar du låtens form (form = låtens delar, såsom intro, vers 1, vers 2, refräng, mellanspel, solo, outro osv), exempel ”Bara 1 vers + en refräng”, ”Bara halva introt”, ”Från 00.30 till 02.37” osv. Om du inte skriver något i denna ruta tolkas det som att du vill ha samma form som originalet, dvs som i länken du angivit i ORIGINAL-rutan.

STUK: här specificerar du vilket stuk (stuk = låtens sound, genre, musikstil) du vill ha, exempel ”Samma stuk fast lite fortare”, ”Samba”, ”70-talsdisco” osv. Om du inte skriver något i denna ruta tolkas det som att du vill ha samma stuk som originalet, dvs som i länken du angivit i ORIGINAL-rutan.

LÄNK TILL REFERENSLÅT: om du har skrivit något i STUK-rutan, dvs om du vill ha låten i en helt annan stil än hur länken i ORIGINAL-rutan låter, så måste du ge ett exempel på hur du vill att det ska låta. Vill du ha Stad i ljus i sambastuk måste du i denna ruta länka till en sambalåt som har det stuk du vill ha på Stad i ljus. Har du inte skrivit nåt i STUK-rutan ska du lämna tomt här.

ÖVRIGA KOMMENTARER: här skriver du vad du vill, om du vill

===

MEDLEYS respektive ENSKILDA LÅTAR
Om du trycker på plustecknet och lägger till FLERA LÅTAR I SAMMA BESTÄLLNING (dvs flera rader med låtar ovan) tolkar jag det som att det är ett MEDLEY, dvs allt ska sitta ihop som en, enda musikfil med musikaliska övergångar mellan de olika låtarna i medleyt. Jag lägger låtarna i samma ordning som du lagt dem i beställningen.

Lägger du bara EN LÅT (dvs bara en rad ovan) tolkar jag det som att det är en ENSKILD LÅT. Vill du beställa flera enskilda låtar ska du fylla i hela formuläret flera gånger och skicka in en låt i taget.